Yritys

Honkasen Ruumisarkkuliike on toiminut eri muodoissa jo 1950-luvulta lähtien. Tällä hetkellä perheyritys on jo kolmannen sukupolven vastuulla.

Yrityksen tausta on ajalta jolloin suomalaiset hautaustoimistot olivat ruumisarkkuliikkeitä. Yrityksemme perustaja, Esko Honkanen, aloitti uransa alalla ruumisauton kuljettana ja myymällä kankaita alan yrittäjille jotka tuohon aikaan verhoilivat itse myymänsä arkut.

Nykyään tuotteitamme, arkkuja ja uurnia, myyvät hautaustoimistot ympäri Suomen. Ruumisarkkujen ja uurnien valmistuksessa tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kattava valikoima eri teemoilla toteutettuja vaihtoehtoja – suomalaisen hautauskulttuurin erityispiirre – verhoillut arkut – muodostavat suurimman osan valikoimastamme.

Verhoiltujen arkkujen valmistus on yhä tänäkin päivänä vaativa käsityöammatti. Me haluamme ylläpitää ja kehittää suomalaista hautauskulttuuria ja tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden muistaa läheistään hautajaisissa myös valmistamiemme tuotteiden ja niihin liittyvän symboliikan kautta.

Tiedustelut ja sopimusasiat:

Eero Honkanen

eero.honkanen@hkv-tukku.fi

040 7037332


Hanomag Hencsel

Esko Honkanen kotipihallaan 1970-luvulla.

Honkanen

Yrityksemme nykyinen toimitusjohtaja Eero Honkanen